мисли зелено

Изчистете организма си от отровите

Честата употреба на лекарства, тестени храни, мляко и месо предизвиква размножаването на различни микроорганизми в стомаха и червата. В борбата с неканените гости се използват различни билкови чайове. Пийте всекидневно в продължение на десетина дни чай (по една – две чаши сутрин вместо кафе) от следните билки (поотделно): конопено семе, жълт кантарион, ленено семе и полски хвощ. След кратко време оплакванията – тежест и болки в стомаха, запек и др. ще изчезнат. Преминете към вегетарианска диета без тестени изделия и консумирайте по-често овесени ядки, покълнали пшенични зърна, сурови плодове и зеленчуци. Народната медицина препоръчва и сока от чесън, разреден със сок от моркови (на една чаша пресен сок от моркови се слага една чаена лъжичка сок от чесън).
Добре е (когато е възможно) да изяждате една скилидка чесън сутрин на гладно и по една скилидка – вечер, два часа след последното хранене. Това е ефикасен начин да изчистите организма от отровите и да поддържате кръвното си налягане в нормалните граници. За страдащите от чернодробни заболявания рецептите с чесън не са най-подходящите. Всяка сутрин изпивайте на гладно по една чаена лъжичка мед и една чаена лъжичка пчелен прашец, разреден с чаша преварена вода. Пречистването на лимфната система става чрез еднодневно въздържане отхрана – пият се един-два литра сок от портокали, лимони, грейпфрут, разредени с вода в съотношение 1:1. Полезно е в този период да отидете на сауна.

Коментари:

 1. Донка Койчева Василева каза:

  Постенета и пиенето на гореща вода 3 пъти дневно сэщо прочиства олганизма.

 2. Georgi Petrov каза:

  Статията е много полезна, но има доста неща за допълване. Препоръчвам на всекиго който иска да подържа своето здраве да си набави подходяща литература. Такава днес има в изобилие. Глупаво е да се живее безгрижно, по инерция и за здраветода се мисли когато дойде болеста. Мислете за здравето си докато сте още здрави, в смисъл, какво е необходимо да правите, за да не стигате до лечение. Здравеопазване значи да опазим здравето така, че да нямаме нужда от лекуване. Към горните препоръки, мога да добавя изработената от мен закаляваща процедура, която може да се прилага от възраст пеленаче, до гроб. Тази процедура гарантирано предпазва от всички видове настинки, всички щамове на грип, от всички видове рак и неимоверно повишаване на защитните сили на организма. Звучи невероятно, но е проверено. Подробности можете да получите безвъзмездно на Е-адрес: ******* Закаляването става чрез обливане с студена вода, но по начин такъв че студа не се чувства въобще.Необходимо е само желание постоянство и търпение. След това ще забравите какво е лекар , болест и пътеките до аптеките. Г. Петров – Натуропат.

 3. Bate Zarko каза:

  Въобще не искам да се заяждам, но какво значи твоята рекомендация – да не ям цитирам
  “тестени храни, мляко и месо”. Тогава какво да ям? Краставици и домати? Първо не ми е по джоба – едно кило домати понякога струва по-скъпо от едно пиле. Второ – човек не е вегетарианец по природа – нали имаш кучешки зъби, те не са да разкъсваш чушки, а месо.
  След туй холестеролът не се намира в нито едно растение, а без него не може. Мозъкът ти е направен от холестерол и ако не си пила мляко като бебе, а плодови и зеленчукови сокове сигурно нямаше да можеш и да говориш. Като гледам не си платен агент на някоя фирма предлагаща “безвредни храни”. Майката му е в баланса, и както казваше д-р Димков на покойния ми баща – “Момче, яж каквото искаш”, имайки предвид каквото ти “душа сака”, а не какво е вредно, или полезно. Тогава постигаш хармония със себе си, а не когато наричаш храната “вредна”.
  Темата е много широка и не е за един пост.
  Само си припомни (ама ти не си толкова възрастна) – захарта е “бялата смърт”.
  Сега по белите държави забраняват посладителите.
  Маслото е смърт за съдовете и сърцето.
  Сега в Америка и в ония бели държави маргарина е забранен.
  Не се подвеждай моето момиче – всичко е за пари. Не ставай неволен проводник на мръсните и долни търговци, които няма да се поколебаят да ти продават отрови заради едната печалба и в същото време да те направят техен агитатор.

  • 100 години каза:

   Бате Зарко!!!!!
   напълно съм съгласен!!!
   На всеки 5 години вятъра в хранителната индустрия си сменя посоката.
   за ограниченията и за всичко останало бих казал РАЗУМНИ ГРАНИЦИ му е и майката, и бащата, и целия род!!!!

Споделете вашето мнение

Connect with Facebook

*