Продукти:
нудълс
няколко сушени гъби Шитаке
зехтин / олио
счукан чесън и джинджифил
няколко кестена
белени соеви ядки
рукола (маруля; спанак или нещо зелено по избор)
соев сос
сусамово олио
Накиснете гъбите за 20 мин докато омекнат. Изцедете част от водата и ги нарежете. Загрейте мазнината и запържете чесъна и джинджифила. Добавете нарязаните кестени и соеви и ядки и запържете за няколко минути. В това време пуснете пакет нудълс във вряла вода за 1-2 мин. Прибавете в тигана и руколата като внимавате да не се препържи. Добавете нудълсите, гъбите и толкова от водата, колкото сос предпочитате. След минута свалете от огъня и подправете със соевия сос и сусамовото олио.
Споделете вашето мнение