мисли зелено

Първата специализирана Bio&Eco Expo среща в България

От 17 до 20 ноември тази година в НДК под патронажа на Европейската агенция по храните, Международна федерация на движението за биологично земеделие и  Министерството на земеделието и храните ще се проведе първото специализирано изложение за по-здравословен и екологичен начин на животBio & Eco Expo 2010.

Събитието се организира от Виа Експо и Българската търговско-промишлена палата и цели популязирането на био и еко продуктите, които са по-здравословни, вкусни и щадят околоната среда. Целта на организаторите е съдаване на директен контакт между бъларски вносители и производители на био и еко продукти, както и между аптеки, хранителни вериги, складове на едно и дребно, СПА центрове, заведения и разбира се крайни клиенти.

Идеята за природосъобразен зелен начин на живот расте лавинообразно, а с това расте и търсенето на био и еко продукти. По време на изложението, посетителите на Bio & Eco Expo 2010 имат възможността да се запознаят с редица български и световни марки козметика, биологични храни, напитки, биоразградими опаковки, бебешки продукти и биоторове.

Употребата на биологични и еко продукти е изключително важно за опазването на нашето здраве и околоната среда. Горещо ви препоръчваме да посетите Bio&Eco Expo 2010 и да се запознаете с продуктите на всички изложители. Всяка малка крачка има своето отражение в глобален мащаб.

Споделете вашето мнение

Connect with Facebook

*