мисли зелено

Сок от чесън

Макар че този сок има неприятна миризма, той е полезен за бързото очистване на организма.
Чесънът е богат на горчиво масло и други очистващи елементи, оказващи извънредно благотворно действие на целия организъм, като се започне със стимулирането на апетита и стимулиране на излъчване на стомашен сок, до подобряване на перисталтиката на червата и усилване на отделянето на урина.
Ефирните масла на чесъна са дотолкова силни и проникващи, че те очистват белите дробове и бронхите от набраната слуз. Те също способстват за елиминирането на отровите чрез порите на организма.
Чесновият сок се оказа също много ефективен в борбата с червените паразити, както и при дизентерия. Паразитите и бактериите не могат да съществуват и да се размножават, ако за тях няма храна. Ако органите на очистването са запълнени с гниещи материали (отпадъци), то съвсем естествено е там да процъфтяват милиони микроби и ако при това ежедневно се употребяват местни продукти, то количеството на шлаковете и отровите в организма ще се увеличава, а с това и микробите и паразитите и бидейки в своята стихия, те ще се размножават още по-бързо.
Това е прекрасно за микробите, но е пагубно за жертвите. Чесновият сок при тези случаи способствува до голяма степен да бъде отстранено това състояние.

Коментари:

  1. бхбхб каза:

    po kolko se pie

    • админ каза:

      2-3 скилидки се счукват и се заливат с малко топла вода. Изпива се веднага след като се приготви и се приема сутрин на гладно.

Споделете вашето мнение

Connect with Facebook

*