мисли зелено

Нов поглед към къщичката на дървото

Имали ли сте къщичка на дървото като дете? Помните ли първите дни, когато се криехте там със сестра си и й споделяхте за онзи русокос левент от 12 клас? Къщичката на дървото облича еко премяната си, за да завладее ума ви и днес, когато трябва да положим всички усилия, за да съхраним майката-земя.
Обсипаното със звезди небе на картинката е красиво изолирано скривалище, носещо се във въздуха, господстващо над материята и спиритуалността на земята…Вечността е само Ваша, за да споделите хубавите моменти, които ще се превърнат в мечтан спомен за цял живот. Свети Валентин не е само за 14ти февруари, защото трябва да търсим романтиката всеки ден и навсякъде около нас.
Ще ви сюрпризираме сега, защото може би си мечтаете за лазурното крайбрежие на Канарските острови, но ние ще ви представим едно свежо, младежко решение или най-добрите къщички на дърво, които ще възбудят естестическото ви чувство за красота със своя уникален дизайн и ще Ви изкушат да се усамотите. Та, нека изпаднем в нирвана.


Сфери за свободолюбивите
Ако имате неукротим дух и искате да докоснете нежно своето диво аз в един наистина романтичен ден, то къщичките ‘Свобода в сфера’ са идеалната опция. Тя е напълно окабелена и е оборудвана с дървена стълбичка. Тази уникална къща Ви предлага впечатляваща и спокойна атмосфера от всякаква гледна точка. Ако сте авантюристи, то можете да си наемете тази кокетна къщичка на Остров Ванкувър и да се насладите на една романтична вечеря на свещи, докато се наслаждавате на пленителните морски пейзажи.


4Treehouse
Един поглед към дизайна на 4Treehouse е достатъчен, за да вразуми мечтателя и да провикира реалиста. Тази уникална къща е построена около ствола на гигантско дърво и това я прави толкова необикновена. Проектирана от Лукас Кос, тази пленителна архитектурна структура предлага възможности за бягство и три нива, които ви предлагат максмум свобода и простор. С осветлението, което внася още спокойна и интимна атмосфера, вие ще сте съвсем сигурни, че можете да превърнете всеки ден в празника на любовта.


Under Heaven:
Имайте предвид, че тази снимка е от птичи поглед и не отразява реално следващата къщичка от класацията. Ако сте със слабо сърце, то спрете да гледате към нея. Изработена от стари щайги за плодове и построена на високо дърво на Музея на модерното изкуство в Stedelijk, тази почти ‘летяща’ къщичка ще ви предложи изживяване, което не можете да си осигурите дори и в най-шикозния хотел на света. Грабнете половинката си, отпрашете към Амстердам и се насладете на слънцето, което се губи в нищото, за да даде път на звездите, които се нареждат като огърлица точно зад тази къщичка, която е кръстопът на небесните и земните коридори.


Yellow Treehouse Restaurant:

Следващото ни попадение е разположение в Нова Зеландия, има цял ресторант и може да настани 18 човека, пешеходна пътека на височина 60м и панорамни гледки към околните гористи местности. Може би ще отведете своята половинка на една вечеря, която ще ви сближи и ще се превърне в единственото по своя род преживяване на планетата. Опс, има една подробност – не пропускайте първо да си направите резервация. Ако връзката Ви вече е на по-зрял стадий, то идеална изненада би било да се обясните в любов именно на такова уникално място като Yellow Treehouse Restaurant.

Коментари:

  1. D каза:

    еххх че е яко ……
    един ден може да започнат да се правят такива и в бг

Споделете вашето мнение

Connect with Facebook

*