Продукти за 6 рула:
Пакет фини кори
12 чаени бисквити
12 с.л. захар
12 с.л. настъргана тиква
6 с.л. олио
6 с.л. маргарин
6 с.л. млени орехи
Канела на вкус
Стопете равните части маргарин и олио. Всяка кора се сгъва на двете, като между двете половинки поръсвате с чаена лъжичка мазнина. Напръскайте с вода и сложете супена лъжица от мазнината.. Наръсете равномерно за всяка кора 2 стрити чаени бисквити, 1 с.л. орехи, 2 с.л. захар и 2 с.л. настъргана тиква. По желание сложете канела. Завийте кората внимателно на руло и сложете в предварително намаслена четвъртита тавичка. Така процедирайте и с останалите кори. Напръскайте с вода всички рулца, поръсете с останалата мазнина и печете до розово на умерена фурна. Поръсете с пудра захар, докато са още топли и нарежете на хапки.
Споделете вашето мнение