мисли зелено

Лечение чрез сокове

Сокове могат да се пият толкова, колкото ви прави удоволствие и може да поемате, без да правите това пряко желанието си. Като правило, за да се получат резултати при такова лечение е необходимо да се вземат не по-малко от 600 г на ден. Количеството може да достигне и от 1 до 4 литра дневно. Трябва да се знае, че колкото повече сокове използваме, толкова по-скоро ще дойде желаният резултат.
Знае се, че дори само чрез размачкване на плода или зеленчука може да се достигне освобождаването от съединителната тъкан на всички жизнено необходими елементи.
Малко са тези, които знаят, че съществува органична и неорганична вода. Природата е снабдила растението с лаборатория, в която неорганичната дъждовна и речна вода става жива вода – органична с живи атоми. Водата, която пием, е богата на микроелементи, абсолютно лишени от живот. Единственият източник на жива органична вода се явяват растенията – зеленчуците и плодовете и особено получените от тях сокове. Те не бива да се варят, обработват чрез пастьоризиране или консервиране.

Споделете вашето мнение

Connect with Facebook

*