мисли зелено

Нов поглед към къщичката на дървото (част 3)


Mirror Cube:
Една, единствена кутийка, направена изцяло от алуминий и стъкло, Mirror Cube е винаги в чудесна хармония със заобикалящата я среда. Ако уединението наистина значи много за Вас, то бихме ви предложили точно Mirror Cube. Да, тя не само е разположена високо на дървото, но и всички потенциални завистници, които се вгледат във Вашето кристално гнезденце на уединение ще намерят нищо друго освен своите огледални образи.

Treetop Villas:
Този проект за вилички на дървото в Тайланд предлага уникален шанс да се насладите на тропическите гори, както и на морските вълни. Структурата от общо 17 вилички предлага чудесни гледки с помощта на стъклените прозорци, които са от пода до тавана. Пътечките ви позволяват да се носите във въздуха докато стигнете следващата прохладна къщичка или просто поемете към плажа, който е на една ръка разстояние. Каквито и да са вкусовите предпочитания, Treetop Villas ще ги отгатне.

Baumraum Modern Treehouse:
Красивата стълбица, която води до удобната дървена колибка с приглушени светлини,  е чудесен завършек на модерната дървена къщичка. Baumraum Modern Treehouse предлага спокойно и елегатно преживяване за двойки, които искат да не бъдат притеснявани този уикенд.

Къщичките на дървото предлагат чудесно бягство от заобикалящия ни свят и ни позволяват да намерим нови форми на романтиката и любовта. Искате ли да добавите малко зелени концепции към това море от червени, агресивни маркетингови кампании, които пропагандират любовта и някак я покваряват.

Споделете вашето мнение

Connect with Facebook

*