мисли зелено

Нов поглед към къщичката на дървото (част 2)

O2:
Сякаш се приземявате в лунен модул, който е разположен на върха на дърво. Дизайнът е запълнен с модерни минималистични елементи и ако сте обзети от изкуството на утрешния ден вместо традиционни дървени конструкции и мебели за дома, то тогава уцелихме вашите предпочитания с O2.
Тази къщичката на дървото е създадена от Dustin Feider. Той умело е съчетал пространството, структурата и в същото време е оставил място за Вашата щипка фантазия.

Palm Fiction:
Това е нашата любима къщичка не само, защото мислите ни като че ли ни отвеждат към плажа и силната стихия на морето. Очаровани сме от, че романтичната Ви вечер може да съчетае две в едно- синия океан и усамотението в къщичката на дървото. Съответните архитектурни опори са окачени на тази палма и отстоят само няколко метра от океана. Едновременно с това гнезденцето на дървото имат кухня, централно отопление, безжичен интернет, плазмен телевизор и други. Слънце, звезди, пясък,  вълни и ‘зелен лукс’- перфектното продължение на отминалия Свети Валентин.


Sybarite Treehouse:
Тази къщичка е по-скоро като завършена сграда на небето, отколкото традиционната дървена къщичка на дървото. Концепцията е изцяло разработена от английски архитекти. Представяте ли си някой от тези футуристични домове, сгушени някъде в тропическата гора, да е Ваш? А какво ще кажете поне за перфектното романтично пътуване.. Животът изведнъж става по-красив.

Споделете вашето мнение

Connect with Facebook

*